Поєднання рибного філе з соковитими овочами задовольнить смак найвибагливішого гурмана. За цим невибагливим рецептом можна приготувати будь-яку рибу, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася зі свіжим овочевим букетом.
Рибне філе посолити, збризнути лимонним соком, посипати спеціями і залишити на 30 хв.
Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на крупній тертці. Баклажан та кабачок порізати тонкими кружечками, посолити, щоб пустили сік.
Моркву та цибулю обсмажити на пательні в невеликій кількості олії.
Окремо протушити порізаний кабачок та баклажан.
У глибоке деко, змащене олією, помістити філе. На рибу викласти обсмажену моркву та цибулю. Зверху – кружечки баклажана, а насамкінець порізаний кабачок.
Залити все це сметаною і запікати в гарячій духовці 30-40 хв.
Можна притрусити «ковдру» тертим сиром і дати йому розплавитися.