Риба під овочевою ковдрою
Поєднання рибного філе з соковитими овочами задовольнить смак найвибагливішого гурмана. За цим невибагливим рецептом можна приготувати будь-яку рибу, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася зі свіжим овочевим букетом.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати скумбрію, запечену в банці
Directions
- Рибне філе посолити, збризнути лимонним соком, посипати спеціями і залишити на 30 хв.
- Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на крупній тертці. Баклажан та кабачок порізати тонкими кружечками, посолити, щоб пустили сік.
- Моркву та цибулю обсмажити на пательні в невеликій кількості олії.
- Окремо протушити порізаний кабачок та баклажан.
- У глибоке деко, змащене олією, помістити філе. На рибу викласти обсмажену моркву та цибулю. Зверху – кружечки баклажана, а насамкінець порізаний кабачок.
- Залити все це сметаною і запікати в гарячій духовці 30-40 хв.
- Можна притрусити «ковдру» тертим сиром і дати йому розплавитися.
Рекомендуємо також рецепт оселедця, маринованого у томатному соку
Якщо вам сподобався рецепт риби з овочами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.