23.04.2015

Риба під овочевою ковдрою

Поєднання рибного філе з соковитими овочами задовольнить смак найвибагливішого гурмана. За цим невибагливим рецептом можна приготувати будь-яку рибу, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася зі свіжим овочевим букетом.

Інгредієнти

  • 500 г філе будь-якої риби

  • морква

  • баклажан

  • кабачок

  • цибуля

  • ½ лимона

  • 200 мл сметани

  • сіль, спеції

  • зелень до смаку.

Спробуйте ще приготувати скумбрію, запечену в банці 

Приготування

  • Рибне філе посолити, збризнути лимонним соком, посипати спеціями і залишити на 30 хв.
  • Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на крупній тертці. Баклажан та кабачок порізати тонкими кружечками, посолити, щоб пустили сік.
  • Моркву та цибулю обсмажити на пательні в невеликій кількості олії.
  • Окремо протушити порізаний кабачок та баклажан.
  • У глибоке деко, змащене олією, помістити філе. На рибу викласти обсмажену моркву та цибулю. Зверху – кружечки баклажана, а насамкінець порізаний кабачок.
  • Залити все це сметаною і запікати в гарячій духовці 30-40 хв.
  • Можна притрусити «ковдру» тертим сиром і дати йому розплавитися.

Рекомендуємо також рецепт оселедця, маринованого у томатному соку 

Якщо вам сподобався рецепт риби з овочами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.