23.04.2015

Домашні сосиски для малечі

Сміливо давати дитині ковбасу або сосиски можна в одному випадку – якщо ці страви приготовані власними руками.

Інгредієнти

  • 1 кг курятини або телятини

  • 2 яйця

  • 100 мл молока

  • 1 ст. ложка крохмалю

  • сіль, приправи

  • часник, зелень за смаком.

Спробуйте ще приготувати курячу ковбасу.

Приготування

  • М’ясо пропустити через м’ясорубку або змолоти у блендері.
  • До фаршу додати яйце, молоко, крохмаль, сіль перець. Масу добре вимішати і «побити» як фарш на котлети.
  • Руками викласти жменю фаршу на харчову плівку і щільно закрутити, надаючи форми ковбасок. Кінці зав’язати.
  • Покласти сосиски у киплячу воду і варити 10 хвилин. Дістати, розгорнути і порізати на скибочки.
  • Смакує сосиска як гарячою (з гарніром) так і охолодженою (до канапок).
  • Сирі сосиски можна зберігати в морозильній камері і зварити пізніше, але час приготування в такому разі збільшити до 15 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт домашньої печінкової ковбаси.

Сподобався рецепт домашніх сосисок? Будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.