Домашні сосиски для малечі
Сміливо давати дитині ковбасу або сосиски можна в одному випадку – якщо ці страви приготовані власними руками.
Ingredients
Спробуйте ще приготувати курячу ковбасу.
Directions
- М’ясо пропустити через м’ясорубку або змолоти у блендері.
- До фаршу додати яйце, молоко, крохмаль, сіль перець. Масу добре вимішати і «побити» як фарш на котлети.
- Руками викласти жменю фаршу на харчову плівку і щільно закрутити, надаючи форми ковбасок. Кінці зав’язати.
- Покласти сосиски у киплячу воду і варити 10 хвилин. Дістати, розгорнути і порізати на скибочки.
- Смакує сосиска як гарячою (з гарніром) так і охолодженою (до канапок).
- Сирі сосиски можна зберігати в морозильній камері і зварити пізніше, але час приготування в такому разі збільшити до 15 хвилин.
Рекомендуємо також рецепт домашньої печінкової ковбаси.
Сподобався рецепт домашніх сосисок? Будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях та поширте перепис у соцмережах.