Просте домашнє печиво
У кожної господині має бути такий рецепт-виручалочка, який не вимагає особливих грошових та часових затрат. Рецепт нашого печива – саме такий. Готується легко і швидко, а смак потішить і дорослих ласунів, і малечу, яка радітиме теплим ароматним коржикам.
Інгредієнти для домашнього печива
Приготуйте також просте печиво через м’ясорубку.
Як приготувати просте домашнє печиво
- Масло кімнатної температури добре розтерти з цукром (цукру можна додати більше).
- Додати соду, гашену оцтом, ванілін та борошно. Замісити тісто.
- Загорнути його в торбинку та покласти в холодильник мінімум на 30 хв.
- Дістати тісто, скрутити його в “ковбаски”, а потім порізати на однакові шматочки. Кожен шматочок скачати в кульку, трішки сплюснути і вмокнути одним боком в цукор або мак.
- Можна також використати формочки для печива, але не варто розкочувати тісто надто тонко, щоб коржики вийшли грубенькими.
- Викладати на деко, застелене пергаментом, цукровою (чи маковою) стороною догори.
- Випікати в духовці при температурі 180 градусів до легкого підрум’янення.
- Не пересушити. Готове печиво має легко розламуватися.
Радимо також рецепт сирного печива.
Якщо вам сподобався рецепт простого домашнього печива, поділіться враженнями у коментарях та порекомендуйте рецепт своїм друзям у соціальних мережах.