Пивний соус
Пивний соус подають гарячим до страв із свинини, телятини і птиці. Навіть звичайні котлети або варене філе такий соус зробить особливими. Спройте приготувати пивний соус за цим рецептом.
Інгредієнти для пивного соусу
1 скл. світлого пива
100 мл бульйону
1 скл. сметани
50 г масла
1 ст. ложка борошна
2 жовтки
сіль, цукор, кориця
1 ст. ложка лимонного соку.
Радимо також приготувати соус а-ля майонез.
Як приготувати пивний соус
- Підсмажити борошно на вершковому маслі, змішати з м’ясним бульйоном, додати пиво, сіль, корицю та цукор, соус прокип’ятити.
- Зняти з вогню, додати лимонний сік, сметану та жовтки, соус більше не нагрівати.
- Чудово смакує з рибою та овочами.
Скуштуйте також соус “Цацики”.