29.09.2015

Пивний соус

Пивний соус подають гарячим до страв із свинини, телятини і птиці. Навіть звичайні котлети або варене філе такий соус зробить особливими. Спройте приготувати пивний соус за цим рецептом.


[columns]

[column size=”half” last=”no”]

Інгредієнти для пивного соусу

1 скл. світлого пива

100 мл бульйону

1 скл. сметани

50 г масла

1 ст. ложка борошна

2 жовтки

сіль, цукор, кориця

1 ст. ложка лимонного соку.

 

Радимо також приготувати соус а-ля майонез.

[/column]
[column size=”half” last=”yes”]

Як приготувати пивний соус

Підсмажити борошно на вершковому маслі, змішати з м’ясним бульйоном, додати пиво, сіль, корицю та цукор, соус прокип’ятити.

Зняти з вогню, додати лимонний сік, сметану та жовтки, соус більше не нагрівати.

Чудово смакує з рибою та овочами.

 

Скуштуйте також соус “Цацики”.

[/column]

[/columns]

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.