29.09.2015

Пивний соус

Пивний соус подають гарячим до страв із свинини, телятини і птиці. Навіть звичайні котлети або варене філе такий соус зробить особливими. Спройте приготувати пивний соус за цим рецептом.

Інгредієнти для пивного соусу

  • 1 скл. світлого пива

  • 100 мл бульйону

  • 1 скл. сметани

  • 50 г масла

  • 1 ст. ложка борошна

  • 2 жовтки

  • сіль, цукор, кориця

  • 1 ст. ложка лимонного соку.

Радимо також приготувати соус а-ля майонез.

Як приготувати пивний соус

  • Підсмажити борошно на вершковому маслі, змішати з м’ясним бульйоном, додати пиво, сіль, корицю та цукор, соус прокип’ятити.
  • Зняти з вогню, додати лимонний сік, сметану та жовтки, соус більше не нагрівати.
  • Чудово смакує з рибою та овочами.

Скуштуйте також соус “Цацики”.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.