Чебуреки на світлому пиві
Рецептів чебуреків є безліч, важливо знайти саме свій: тісто в якому добре замішується, легко розкачується і гарно просмажується, а начинка залишається соковитою. Цей рецепт чебуреків – саме такий. Тож обов’язково випробуйте його на вашій кухні.
Інгредієнти для чебуреків на світлому пиві
Радимо також приготувати чебуреки з картоплею та сиром.
Як приготувати чебуреки на світлому пиві
- Збити яйце, посолити, поперчити, додати пиво.
- Поступово всипаючи борошно, замісити тісто і залиши його на 30 хв.
- Для фаршу: дрібно порізати цибулю і зелень, змішати з фаршем, посолити, поперчити.
- Тісто розкачати дуже тонко, вирізати кола діаметром не менше 15 см.
- Виліпити чебуреки, поклавши на один край 1 ст. ложку фаршу, накрити другим краєм і защіпати або притиснути краї виделкою. Смажити на сковороді у великій кількості олії.
Радимо також приготувати “чебуреки” з кабачків.
Якщо вам сподобався рецепт чебуреків на світлому пиві, напишіть про це друзям у соціальних мережах.