Пиріжки з листковго тіста й ковбаси “Рожеві троянди”

Усього два інгредієнти в рецепті – листкове тісто й ковбаса. А результат потішить усю родину і навіть несподіваних гостей. Ці симпатичні пиріжечки дуже просто і швидко готувати. Спробуйте, не пошкодуєте!

Ingredients

  • 1 пачка листкового тіста

  • 300 г вареної ковбаси

Спробуйте також приготувати ліниві пиріжки з ковбаси та лавашу.

Directions

  • Тісто розморозити, порізати смужками по 2–3 см завширшки.
  • Ковбасу порізати тонко півколами, викласти на смужки тіста, загорнути равликом, щоб вийшли трояндочки.
  • Викласти на деко, встелене змащеним олією або смальцем пергаментним папером.
  • Запікати у розігрітій духовці 20 хв.

Рекомендуємо також рецепт пиріжків-квіточок із сосисками.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора