Пиріжки з листковго тіста й ковбаси “Рожеві троянди”
Усього два інгредієнти в рецепті – листкове тісто й ковбаса. А результат потішить усю родину і навіть несподіваних гостей. Ці симпатичні пиріжечки дуже просто і швидко готувати. Спробуйте, не пошкодуєте!
Спробуйте також приготувати ліниві пиріжки з ковбаси та лавашу.
Directions
- Тісто розморозити, порізати смужками по 2–3 см завширшки.
- Ковбасу порізати тонко півколами, викласти на смужки тіста, загорнути равликом, щоб вийшли трояндочки.
- Викласти на деко, встелене змащеним олією або смальцем пергаментним папером.
- Запікати у розігрітій духовці 20 хв.
Рекомендуємо також рецепт пиріжків-квіточок із сосисками.