Печиво «Спіральки»

Не лише смачне і легке в приготуванні, а й надзвичайно оригінальне на вигляд.

Ingredients

  • 200 г вершкового масла

  • 2 склянки борошна

  • 2 яйця

  • 1 склянка цукру

  • 1 ст. ложка какао

  • 1 ч. ложка ванільного цукру

  • 1 ч. ложка розпушувача для тіста

Directions

  • Розпушувач змішати з борошном. Масло кімнатної температури розтерти з цукром, додати борошно з розпушувачем, додати збиті яйця, замісити тісто.
  • Розділити на 2 рівні частини, в одну додати какао, добре вимісити. Чорну і білу частини поставити на 1 годину в холодильник.
  • Дістати тісто, розкатати тонким пластом – спочатку білу частину, потім чорну. Викласти одну на другу, притиснути долонями, скрутити щільним рулетиком.

  • Покласти рулетик в морозильну камеру мінімум на 1 годину.
  • Дістати, порізати рулетик ножем на тонкі кружечки. Викласти на деко, застелене пергаментним папером. Випікати при температурі 180 градусів хвилин 20.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора