Печиво «Спіральки»
Не лише смачне і легке в приготуванні, а й надзвичайно оригінальне на вигляд.
Ingredients
200 г вершкового масла
2 склянки борошна
2 яйця
1 склянка цукру
1 ст. ложка какао
1 ч. ложка ванільного цукру
1 ч. ложка розпушувача для тіста
Directions
- Розпушувач змішати з борошном. Масло кімнатної температури розтерти з цукром, додати борошно з розпушувачем, додати збиті яйця, замісити тісто.
- Розділити на 2 рівні частини, в одну додати какао, добре вимісити. Чорну і білу частини поставити на 1 годину в холодильник.
- Дістати тісто, розкатати тонким пластом – спочатку білу частину, потім чорну. Викласти одну на другу, притиснути долонями, скрутити щільним рулетиком.
- Покласти рулетик в морозильну камеру мінімум на 1 годину.
- Дістати, порізати рулетик ножем на тонкі кружечки. Викласти на деко, застелене пергаментним папером. Випікати при температурі 180 градусів хвилин 20.