Печиво-безе з горіхами
Білкове печиво за цим рецептом має ніжну повітряну структуру, яка забезпечує йому шалений успіх і неперевершений смак. Горіхи, особливо різні, додадуть безе надзвичайного аромату. Звичайно, перш за все його треба правильно приготувати. Як саме це зробити – читайте у наступному рецепті.
Інгредієнти для білкового печива
Можна також приготувати яблучну шарлотку з безе.
Як приготувати білкове печиво з горіхами
- Білки збити накруто міксером. Поступово всипати цукор, продовжуючи збивати.
- Горіхи змолоти блендером, але не зовсім дрібно.
- У білки всипати борошно та горіхи й обережно вимішати ложкою.
- За допомогою кондитерського шприца викласти з тіста смужки на деко, вистелене пергаментом,який змастити вершковим маслом.
- Або з смужечки викласти за допомогою ложки. Можна надати печиву і іншу форму, яка вам подобається.
- Духовку розігріти до 150-160 градусів і пекти протягом 30 хвилин.
- Коли охолоне, розтопити шоколад і полити ним безе.
Радимо ще рецепт печива у білковій глазурі.
Висловіть свою думку про рецепт білково-горіхового печива у коментарях нижче.