03.09.2015

Печінкові оладки

Рецепт оладок із печінки, які можна їсти як холодними, так і гарячими. А ще цю страву можна урізноманітнювати, доповнювати й вдосконалювати, подаючи з різними соусами, гарнірами, салатами. Словом, сподобатися має усім.

Інгредієнти для страви

  • 0,5 кілограма телячої печінки

  • 0,5 склянки сметани

  • 4 яйця

  • 1 склянка борошна

  • 2 цибулини

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • олія для смаження

Можна ще приготувати рибні оладки.

Як приготувати оладки з печінки

  • Печінку помити, порізати на шматочки і разом з цибулею перемолоти через м’ясорубку.
  • Додати яйця, сметану, борошно, сіль і перець. Усе перемішати.
  • Ложкою викладати масу на розігріту з олією сковороду і смажити з обох боків.
  • Подавати зі сметаною, майонезом, овочами.

Спробуйте також рецепт печінкової запіканки.

Рецепт печінкових оладок – своєрідна альтернатива печінковому торту. Якщо вам сподобалося їх готувати – чекаємо на ваші коментарі та враження у соціальних мережах. Смачного!

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.