Печінкові оладки
Рецепт оладок із печінки, які можна їсти як холодними, так і гарячими. А ще цю страву можна урізноманітнювати, доповнювати й вдосконалювати, подаючи з різними соусами, гарнірами, салатами. Словом, сподобатися має усім.
Інгредієнти для страви
Можна ще приготувати рибні оладки.
Як приготувати оладки з печінки
- Печінку помити, порізати на шматочки і разом з цибулею перемолоти через м’ясорубку.
- Додати яйця, сметану, борошно, сіль і перець. Усе перемішати.
- Ложкою викладати масу на розігріту з олією сковороду і смажити з обох боків.
- Подавати зі сметаною, майонезом, овочами.
Спробуйте також рецепт печінкової запіканки.
Рецепт печінкових оладок – своєрідна альтернатива печінковому торту. Якщо вам сподобалося їх готувати – чекаємо на ваші коментарі та враження у соціальних мережах. Смачного!