Палички з курятини у паніровці
Рецепт цієї смачної закуски може вам знадобитися, якщо треба щось швидко приготувати. Підійде він і для частування гостей. Продукти тут – нічим не особливі, часу теж для приготування треба не так уже й багато. Зате результатом ви будете задоволені. Перед хрусткими м’ясними паличками не встоїть ніхто.
Інгредієнти для курячик паличок
Можна також приготувати кабачкові палички у паніровці.
Як приготувати хрусткі палички з курятини
- Грудину розрізати на плаский шматок і, накривши харчовою плівкою, добре відбити.
- Відбите м’ясо порізати смужками однакової ширини. Посолити й поперчити.
- В одну миску насипати борошна, в другій збити з сіллю яйця, а в третю – панірувальних сухарів.
- Кожну смужку м’яса панірувати у борошні, перекладати у яйця, а звідти – у сухарі.
- Смажити смужки з усіх боків на розігрітій з олією сковороді.
Радимо ще рецепт картопляних паличок.
Поширте, будь ласка, рецепт курячих паличок у соціальних мережах.