26.09.2015

Палички з курятини у паніровці

Рецепт цієї смачної закуски може вам знадобитися, якщо треба щось швидко приготувати. Підійде він і для частування гостей. Продукти тут – нічим не особливі, часу теж для приготування треба не так уже й багато. Зате результатом ви будете задоволені. Перед хрусткими м’ясними паличками не встоїть ніхто.

Інгредієнти для курячик паличок

  • 0,5 кілограма курячого філе

  • 3 яйця

  • 0,5 склянки борошна

  • 150 грамів панірувальних сухарів

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • соняшникова олія

Можна також приготувати кабачкові палички у паніровці.

Як приготувати хрусткі палички з курятини

  • Грудину розрізати на плаский шматок і, накривши харчовою плівкою, добре відбити.
  • Відбите м’ясо порізати смужками однакової ширини. Посолити й поперчити.
  • В одну миску насипати борошна, в другій збити з сіллю яйця, а в третю – панірувальних сухарів.
  • Кожну смужку м’яса панірувати у борошні, перекладати у яйця, а звідти – у сухарі.
  • Смажити смужки з усіх боків на розігрітій з олією сковороді.

Радимо ще рецепт картопляних паличок.

Поширте, будь ласка, рецепт курячих паличок у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.