Сирник з вівсянкою «Геркулес»

Рецепт сирника без жодного грама пшеничного борошна. А виходить соковитим, щільним і зовсім не розпадається. Якщо, до того ж, у вашій родині корисну вівсянку не надто полюбляють, то тут вони її навіть не помітять!

Інгредієнти для вівсяного сирника

Вам також має сподобатись рецепт справжнього львівського сирника.

Directions

  • Як приготувати сирник з вівсянкою
  • Сир змолоти в м’ясорубці або в блендері.
  • Додати вівсяні пластівці, яйця, цукор, ванілін і добре вимішати.
  • Залишити сирну масу на 15 хвилин, щоб пластівці набухли.
  • Якщо використовуєте вишні, попередньо дайте стекти соку. Якщо сухофрукти – промийте їх і добре висушіть.
  • Форму для сирника змастіть маслом або маргарином. Можна присипати сухарями або манкою.
  • Додайте ягоди до сирної маси, обережно вимішайте і викладіть у підготовлену форму.
  • Випікати у духовці на середньому вогні (170-180 градусів) 50-60 хвилин.
  • Готовий сирник не діставати з форми, доки повністю не охолоне.

Спробуйте також рецепт німецького сирника з маком.

Сподобався рецепт сирника з вівсянкою та вишнями? Розкажіть про це в коментарях та поділіться враженнями з друзями в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора