Морквяно-сирна запіканка

Ніхто й на мить не засумнівається, що цей морквяно-сирний десерт для дітей буде справді і смачним, і корисним. Як ви ще змусите свого малюка їсти моркву? Звісно, «заховавши» її у якусь улюблену страву, скажімо у сирну запіканку. Нижче – її рецепт.

Інгредієнти для запіканки

Радимо також спробувати рецепт морквяного торта.

Як приготувати запіканку з моркви та сиру

  • Заздалегідь – за 1-2 години – манку залити сметаною та розмішати і залишити, щоб крупа набухла.
  • Яйця збити з цукром. Моркву натерти на дрібну тертку.
  • До манки зі сметаною додати сир, збиті яйця, моркву, ванілін.
  • Усе ретельно вимішати і викласти на форму, змащену вершковим маслом або вистелену пергаментом.
  • Запікати у духовці, розігрітій до 180-200 градусів протягом півгодини.

Можна ще приготувати морквяні цукерки.

Будемо вдячні, якщо ви прокоментуєте рецепт морквяно-сирної запіканки.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора