Морквяно-сирна запіканка
Ніхто й на мить не засумнівається, що цей морквяно-сирний десерт для дітей буде справді і смачним, і корисним. Як ви ще змусите свого малюка їсти моркву? Звісно, «заховавши» її у якусь улюблену страву, скажімо у сирну запіканку. Нижче – її рецепт.
Інгредієнти для запіканки
300 грамів кисломолочного сиру
2 середні морквини
100 грамів сметани
2 столові ложки манної крупи
цукор за смаком
ванілін
Радимо також спробувати рецепт морквяного торта.
Як приготувати запіканку з моркви та сиру
- Заздалегідь – за 1-2 години – манку залити сметаною та розмішати і залишити, щоб крупа набухла.
- Яйця збити з цукром. Моркву натерти на дрібну тертку.
- До манки зі сметаною додати сир, збиті яйця, моркву, ванілін.
- Усе ретельно вимішати і викласти на форму, змащену вершковим маслом або вистелену пергаментом.
- Запікати у духовці, розігрітій до 180-200 градусів протягом півгодини.
Можна ще приготувати морквяні цукерки.
Будемо вдячні, якщо ви прокоментуєте рецепт морквяно-сирної запіканки.