21.11.2015

Оладки з морквою та яблуками

Рецепт смачного та швидкого сніданку з додаванням місцевих овочів та фруктів. Ароматні та пухкі оладки смакуватимуть усій родині, та особливо сподобаються дітворі. Подайте їх зі згущеною, шоколадним сиропом або рідким медом – і сніданок автоматично перетвориться на святковий десерт.

Інгредієнти для оладок

Спробуйте ще приготувати морквяні оладки на кефірі.

Як приготувати оладки з яблуками та морквою

  • Яблука почистити від шкірки, вирізати плодоніжки. Моркву помити і зішкребти шкірку.
  • Яблука натерти на грубій тертці. Моркву – на дрібній.
  • Змішати яблуко і моркву. Додати сіль, цукор, яйця. Добре перемішати.
  • Всипати борошно. Знову перемішати.
  • Розігріти пательню, налити олії.
  • Викладати ложкою невеликі оладки. Обсмажувати з кожного боку до золотистого кольору.
  • Подавати морквяно-яблучні оладки гарячими.

Рекомендуємо також рецепт яблучної шарлотки без яєць.

Вам сподобався рецепт оладок з морквою та яблуками? Готували подібні, але з додаванням інших фруктів? Напишіть коментар, поділіться своїми кулінарними секретами з читачами Їсти.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.