Оладки з морквою та яблуками
Рецепт смачного та швидкого сніданку з додаванням місцевих овочів та фруктів. Ароматні та пухкі оладки смакуватимуть усій родині, та особливо сподобаються дітворі. Подайте їх зі згущеною, шоколадним сиропом або рідким медом – і сніданок автоматично перетвориться на святковий десерт.
Інгредієнти для оладок
Спробуйте ще приготувати морквяні оладки на кефірі.
Як приготувати оладки з яблуками та морквою
- Яблука почистити від шкірки, вирізати плодоніжки. Моркву помити і зішкребти шкірку.
- Яблука натерти на грубій тертці. Моркву – на дрібній.
- Змішати яблуко і моркву. Додати сіль, цукор, яйця. Добре перемішати.
- Всипати борошно. Знову перемішати.
- Розігріти пательню, налити олії.
- Викладати ложкою невеликі оладки. Обсмажувати з кожного боку до золотистого кольору.
- Подавати морквяно-яблучні оладки гарячими.
Рекомендуємо також рецепт яблучної шарлотки без яєць.
Вам сподобався рецепт оладок з морквою та яблуками? Готували подібні, але з додаванням інших фруктів? Напишіть коментар, поділіться своїми кулінарними секретами з читачами Їсти.