20.09.2015

Морквяні цукерки

Корисно, просто і швидко. Це про морквяні цукерки. Їх рецепт вас справді здивує: найдоступніші продукти, швидкий процес приготування, до того ж у цих солодощах можна себе не обмежувати. Ну, хіба що у вас алергія на моркву.

Інгредієнти для цукерок

  • 3 середні морквини

  • 2 чайні ложки меду

  • цедра половини апельсина

  • 0,5 чайної ложки кориці

  • 2 столові ложки подрібнених ядер волоських горіхів

  • 2 столові ложки кокосової стружки.

Спробуйте ще приготувати сирні цукерки.

Як приготувати цукерки з моркви

  • Моркву потерти на дрібну тертку.
  • Апельсинову цедру та горіхи подрібнити на блендері.
  • Від моркви відтиснути зайвий сік, додати горіхи з цедрою, мед, корицю, розмішати.
  • З цієї маси формувати невеличкі кульки і обкачувати їх у кокосову стружку.
  • Також для посипки можна використати і подрібнені горіхи.
  • Готові цукерки покласти на годину в холодильник.

Радимо також рецепт цукерок із вівсяних пластівців.

Прокоментуйте рецепт цукерок з моркив нижче, і ми знатимемо, чи він вам до вподоби.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.