Млинці на пиві з картоплею та сиром
Якщо замінити у тісті для млинців половину молока на пиво, вийдуть тонкі рум’яні млинці із хрумкими краєчками. Такі ідеально смакують із солоними начинками. Збережіть цей особливий рецепт, він обов’язково вам знадобиться!
Інгредієнти для млинців на пиві
Радимо також скуштувати млинці із курятини.
Як приготувати млинці на пиві з картоплею та сиром
- Для тіста: яйця збити з молоком, у суміш поступово додавати борошно, постійно перемішуючи, аби не було грудочок, поступово влити пиво, олію і збити.
- Тісто повинно бути в міру рідким. Смажити млинці на сковороді, змащеній шматком сала, насадженого на виделку.
- Готові млинці загорнути начинку, скласти у форму, змастити сметаною та поставити у розігріту духовку, щоб сир розтопився.
- Подавати гарячими. Краще для цієї страви брати сир насиченого жовтого кольору, наприклад чедер.
- Для начинки: почистити і відварити картоплю, розтовкти, приправити сіллю і перцем, додати потертий сир.
Скуштуйте також млинці у пляшці.
Якщо вам сподобався рецепт млинців на пиві з картоплею та сиром, напишіть про це у соцмережах.