Млинці із курятини

Ці тонкі млинці смачні й самодостатні і без будь-якої начинки, бо начинка тут захована вже у самому тісті. Спробуйте на вечерю насмажити смачних млинців з перемеленого курячого м’яса з додаванням молока, яєць та борошна за ось цим рецептом.

Інгредієнти для курячих млинців

  • 500 грамів філе курки

  • 150 мілілітрів молока

  • 100 грамів твердого сиру

  • 1 цибулина

  • 2 яйця

  • 2 столові ложки борошна

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • соняшникова олія для смаження

Радимо також приготувати сирні млинці із зеленню.

Як приготувати млинці з курятини

  • Філе та цибулю перемолоти через м’ясорубку.
  • До цієї маси додаємо молоко, яйця, сіль і перець та усе збиваємо в блендері до того стану, щоб не було грудочок.
  • Сир натерти на дрібну тертку. Його, а також борошно додати в масу з м’ясом.
  • Наливати тісто черпаком на розігріту з олією сковороду і смажити тонкі млинці з обох боків.
  • Подавати можна без начинки або зі сметаною, майонезом, грибами тощо.

Можна ще спробувати рецепт тонких картопляних млинців.

Нехай про рецепт м’ясних млинців дізнаються ваші друзі: для цього поширте його у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора