Млинці із курятини
Ці тонкі млинці смачні й самодостатні і без будь-якої начинки, бо начинка тут захована вже у самому тісті. Спробуйте на вечерю насмажити смачних млинців з перемеленого курячого м’яса з додаванням молока, яєць та борошна за ось цим рецептом.
Інгредієнти для курячих млинців
500 грамів філе курки
150 мілілітрів молока
100 грамів твердого сиру
1 цибулина
2 яйця
2 столові ложки борошна
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження
Радимо також приготувати сирні млинці із зеленню.
Як приготувати млинці з курятини
- Філе та цибулю перемолоти через м’ясорубку.
- До цієї маси додаємо молоко, яйця, сіль і перець та усе збиваємо в блендері до того стану, щоб не було грудочок.
- Сир натерти на дрібну тертку. Його, а також борошно додати в масу з м’ясом.
- Наливати тісто черпаком на розігріту з олією сковороду і смажити тонкі млинці з обох боків.
- Подавати можна без начинки або зі сметаною, майонезом, грибами тощо.
Можна ще спробувати рецепт тонких картопляних млинців.
Нехай про рецепт м’ясних млинців дізнаються ваші друзі: для цього поширте його у соціальних мережах.