18.05.2015

Оладки з курячої грудини

Оригінальність цього рецепту оладок з курки у тому, що філе для них потрібно не сире, а відварене. Втім, згодиться і шматочки тушкованої або печеної курки, яка залишилася після вчорашньої вечері.

Інгредієнти для оладок

Рекомендуємо рецепт рулету «Мармурова курочка».

Як приготувати оладки з курячого філе

  • Зварити, присоливши, курячу грудину й охолодити.
  • Подрібнити м’ясо ножем і змолоти його на блендері до однорідного стану.
  • Фарш змішати зі сметаною і яйцем, посолити та поперчити до смаку.
  • Додати посічену зелень.
  • Пластівці подрібнити на блендері і теж додати до фаршу.
  • Оладки викладати на розігріту з олією сковороду і смажити.

Також можете приготувати пишні оладки на дріжджах.

Якщо вам сподобався рецепт оладок із курячим м’ясом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.