Ковбаса, смажена у яйці
Рецепт цієї страви – із серії «дешево і сердито». Тут ще можна додати: «проте смачно і швидко». Замість традиційних бутербродів з ковбасою на сніданок, останню обсмажте у яйці.
Інгредієнти для страви
150 грамів будь-якої ковбаси
2 яйця
сіль
соняшникова олія для смаження
Радимо ще рецепт ліверної ковбаси.
Як приготувати ковбасу у яйці
- Ковбасу поріжте пластинками.
- В одній мисці збийте із сіллю яйця, в іншу насипте борошно.
- Кожну пластинку ковбаси панірувати у борошні і занурювати у збиті яйця. З яєць викладати на розігріту з олією сковороду.
- Обсмажувати з обох боків.
Можна також приготувати лаваш з сиром у яйці.