Ковбаса, смажена у яйці

Рецепт цієї страви – із серії «дешево і сердито». Тут ще можна додати: «проте смачно і швидко». Замість традиційних бутербродів з ковбасою на сніданок, останню обсмажте у яйці.


Інгредієнти для страви

150 грамів будь-якої ковбаси

2 яйця

борошно

сіль

соняшникова олія для смаження

 

Радимо ще рецепт ліверної ковбаси.

Як приготувати ковбасу у яйці

Ковбасу поріжте пластинками.

В одній мисці збийте із сіллю яйця, в іншу насипте борошно.

Кожну пластинку ковбаси панірувати у борошні і занурювати у збиті яйця. З яєць викладати на розігріту з олією сковороду.

Обсмажувати з обох боків.

 

Можна також приготувати лаваш з сиром у яйці.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone