Автор Максим Нікітін10 Березня о 00:00320Коментарів немає
Рецепт легкої весняної овочевої страви для тих, хто хоче відпочити від м’яса. Приготувати такі котлети під силу кожному домашньому кухарю, навіть з мінімальним досвідом. А смакуватиме усім – хоч з гарніром, а хоч із овочевим салатом.
Головку капусти промити і проварити в підсоленій воді приблизно 15 хвилин, дістати з води і охолодити. Порізати на шматочки і пропустити через м’ясорубку, відтиснути воду.
Цибулю почистити, помити і натерти на дрібній тертці, щоб утворилась цибулева каша, додати до капусти.
Часник почистити, помити і пропустити через прес, вимішати з капустяною масою.
Зелень (петрушку і кріп) промити, просушити і дрібно порізати, додати до капусти, добре перемішати.
Додати манну крупу, борошно, мелений чорний перець і сіль, ретельно перемішати.
Сформувати з отриманого фаршу котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і підсмажити на сковорідці з олією до золотистої хрусткої скоринки.