Котлети з капусти
Рецепт легкої весняної овочевої страви для тих, хто хоче відпочити від м’яса. Приготувати такі котлети під силу кожному домашньому кухарю, навіть з мінімальним досвідом. А смакуватиме усім – хоч з гарніром, а хоч із овочевим салатом.
Інгредієнти для котлет
1 кілограм білокачанної капусти
1/2 склянки борошна
1/2 склянки манної крупи
1 цибулина
2 зубці часнику
пучок зелені
панірувальні сухарі
мелений чорний перець
сіль.
Спробуйте ще приготувати капустяні котлети за іншим рецептом.
Як приготувати котлети
- Головку капусти промити і проварити в підсоленій воді приблизно 15 хвилин, дістати з води і охолодити. Порізати на шматочки і пропустити через м’ясорубку, відтиснути воду.
- Цибулю почистити, помити і натерти на дрібній тертці, щоб утворилась цибулева каша, додати до капусти.
- Часник почистити, помити і пропустити через прес, вимішати з капустяною масою.
- Зелень (петрушку і кріп) промити, просушити і дрібно порізати, додати до капусти, добре перемішати.
- Додати манну крупу, борошно, мелений чорний перець і сіль, ретельно перемішати.
- Сформувати з отриманого фаршу котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і підсмажити на сковорідці з олією до золотистої хрусткої скоринки.
- Котлети з капусти готові.
Рекомендуємо також рецепт запіканки із капусти.
Приготуйте котлети з капусти та діліться коментарями і рецептом в соціальних мережах.