01.10.2015

Капустяні котлети

Такі котлети урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту або стежить за фігурою. А коли їх подати разом із соусом – задоволеною буде вся сім’я! Рецепт капустяних котлет неодмінно має бути у вашому записнику.

Інгредієнти для капустяних котлет

  • 500 г капусти

  • по 2 ст. ложки манної крупи і мелених сухарів

  • сіль на смак

  • 3 ст. ложки олії

  • 0,5 скл. води.

Радимо також приготувати капустяні шніцелі з сиром.

Як приготувати капустяні котлети

  • Капусту дрібно нарізати, покласти в каструлю, додати воду, 1 ст. ложку олії і тушкувати до напівготовності.
  • У киплячу масу всипати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, 10–15 хв, злегка остудити, посолити, розмішати й остаточно остудити.
  • Сформувати котлети овальної форми, запанірувати у сухарях та обсмажити.

Скуштуйте також котлети зі свіжої капусти.

Якщо вам сподобався рецепт капустяних котлет, напишіть про це у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.