Капустяні котлети
Такі котлети урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту або стежить за фігурою. А коли їх подати разом із соусом – задоволеною буде вся сім’я! Рецепт капустяних котлет неодмінно має бути у вашому записнику.
Інгредієнти для капустяних котлет
500 г капусти
по 2 ст. ложки манної крупи і мелених сухарів
сіль на смак
3 ст. ложки олії
0,5 скл. води.
Радимо також приготувати капустяні шніцелі з сиром.
Як приготувати капустяні котлети
- Капусту дрібно нарізати, покласти в каструлю, додати воду, 1 ст. ложку олії і тушкувати до напівготовності.
- У киплячу масу всипати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, 10–15 хв, злегка остудити, посолити, розмішати й остаточно остудити.
- Сформувати котлети овальної форми, запанірувати у сухарях та обсмажити.
Скуштуйте також котлети зі свіжої капусти.
Якщо вам сподобався рецепт капустяних котлет, напишіть про це у соцмережах.