16.05.2015

Карп смажений зі сметаною

Смажений карп – це смачно, а карп смажений зі сметаною – ще смачніше, дієтичніше та пікантніше. До того ж така страва прикрасить святкову гостину.

Інгредієнти для рибної страви

  • 1 кілограм риби

  • 2 яйця

  • 4 столові ложки панірувальних сухарів

  • 3 столові ложки соняшникової олії

  • склянка сметани

Також можна приготувати запечену щуку.

Як приготувати карп зі сметаною

  • Рибу почистити, помити й нарізати шматками. Обсмажити в олії з обох боків, попередньо вмочивши кожен кусень у яйце і обвалявши в сухарях.
  • Скласти рибу у посудину, залити сметаною, покип’ятити хвилин 5.
  • Готову рибу викласти на тарілку. Прикрасити зеленню.

Спробуйте рецепт рибних котлет «Чудо-юдо»

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.