02.05.2015

Капустяні млинці

Ламаєте голову, що б такого приготувати з капусти? Спробуйте насмажити млинців. Швидко, просто і смачно! Зберігайте рецепт у закладки.

Інгредієнти

Спробуйте ще один варіант капусти в тісті – рецепт капустяного штруделя.

Приготування

  • Капусту пропустити через м’ясорубку чи подрібнити кухонним комбайном.
  • Додати яйця, сіль, перець, воду і ретельно перемішати.
  • Вимішати з порізаною зеленню.
  • Смажити на розпеченій сковороді, змастивши її невеликою кількістю олії.
  • Викладати невеличкі млинці столовою ложкою. Обсмажити з обох боків до рум’яної скориночки.

Спробуйте ще приготувати капустяну запіканку. Не пошкодуєте!

Якщо вам посмакував рецепт капустяних млинців, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.