Овочевий штрудель з яйцем і броколі
Не солодка випічка, яка не додасть зайвих кілограмів. Звісно, якщо не з’їсти весь пиріг одразу!
Ingredients
200 г суцвіть броколі (або цвітної капусти)
1 лист розмороженого листкового тіста
4 яйця
1/4 чайної ложки солі
1/4 чайної ложки перцю
2 чайні ложки оливкової олії
1/2 склянки тертого сиру.
Рекомендуємо також рецепт приготування млинців з капустою.
Directions
- Розігріти духовку до 180°C. Броколі розділити на суцвіття, розкласти на деко і поставити в духовку на 3-4 хвилини. Дати схолонути і порізати на шматочки.
- У мисці збити яйця, сіль і перець. Отриману суміш додати броколі. Нагріти оливкову олію в пательні на середньому вогні. Викласти туди суміш яйця та брокколі. Постійно помішувати до тих пір, поки маса не почне гуснути.
- Листкове тісто розкласти, викласти на нього начинку, залишивши по краях по 5 см. Посипати тертим сиром і згорнути в рулет.
- Покласти штрудель на деко швом донизу, зверху зробити кілька поперечних надрізів. Можна змастити жовтком.
- Випікати до золотистого кольору близько 25 хвилин. Дістати рулет із духовки, дати схолонути протягом 15 хвилин. Розрізати на порційні шматочки. Штрудель найкраще смакує теплим.
Якщо вам смакує капуста, то сподобається і рецепт цвітної капусти в соусі.