Овочевий штрудель з яйцем і броколі

Не солодка випічка, яка не додасть зайвих кілограмів. Звісно, якщо не з’їсти весь пиріг одразу!

 

Ingredients

  • 200 г суцвіть броколі (або цвітної капусти)

  • 1 лист розмороженого листкового тіста

  • 4 яйця

  • 1/4 чайної ложки солі

  • 1/4 чайної ложки перцю

  • 2 чайні ложки оливкової олії

  • 1/2 склянки тертого сиру.

Рекомендуємо також рецепт приготування млинців з капустою.

Directions

  • Розігріти духовку до 180°C. Броколі розділити на суцвіття, розкласти на деко і поставити в духовку на 3-4 хвилини. Дати схолонути і порізати на шматочки.
  • У мисці збити яйця, сіль і перець. Отриману суміш додати броколі. Нагріти оливкову олію в пательні на середньому вогні. Викласти туди суміш яйця та брокколі. Постійно помішувати до тих пір, поки маса не почне гуснути.
  • Листкове тісто розкласти, викласти на нього начинку, залишивши по краях по 5 см. Посипати тертим сиром і згорнути в рулет.
  • Покласти штрудель на деко швом донизу, зверху зробити кілька поперечних надрізів. Можна змастити жовтком.
  • Випікати  до золотистого кольору близько 25 хвилин. Дістати рулет із духовки, дати схолонути протягом 15 хвилин. Розрізати на порційні шматочки. Штрудель найкраще смакує теплим.

Якщо вам смакує капуста, то сподобається і рецепт цвітної капусти в соусі.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора