16.05.2015

Кальмар з часником і соусом “Табаско”

Плівка з кальмара знімається легко, ніби панчоха, тільки якщо він свіжозаморожений. На жаль, у наших магазинах такий рідко можна знайти. У такому разі знадобится дві тарілки. В одну слід покласти кальмари, залити окропом, швидко вийняти і перекласти у миску з холодною водою. Від різкого перепаду температури плівка, що покриває ніжне м’ясо кальмара, відстає і легко знімається. Тепер можна готувати.

Інгредієнти для кальмарів

  • 2 тушки кальмара

  • 4 зубці часнику

  • 50 мл соусу «Табаско»

  • сіль, перець.

Спробуйте також приготувати оселедець у томатному соусі.

Як приготувати кальмари із часником

  • Перед приготуванням тушки підсушити у рушнику, нафарширувати пластинками часнику та соусом.
  • «Табаско» готують із червоного перцю, оцту та солі. Він має кислий, пікантний смак. Зручніше купувати «Табаско» у магазині, ніж готувати самому.
  • Закріпити тушку кальмара зубочисткою і обсмажити з обох сторін на великому вогні.
  • Якщо кальмар смажити довше як три хвилини, м’ясо вийде жорсткуватим.
  • Страву подавати зі свіжими овочами, листям салату, оливками та лимоном.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.