Холостяцька піца з анчоусами
Чоловічі руки створені не лише для того, щоб набирати номер телефону служби доставки піци. Цей простий рецепт – тому підтвердження.
Ingredients
- Інгредієнти для тіста
250 мл кефіру
70 мл соняшникова олія
борошно
сіль, цукор
- Інгредієнти для начинки
100 г твердого сиру
1 банка солоних анчоусів
200 г помідорів чері
100 печериць – свіжих або маринованих
- Інгредієнти для соуса
4 ст. ложки сметани
2 ч. ложки хрону
суміш спецій
Directions
- Кефір змішати з олією, додати по щіпці солі і цукру.
- Поступово додавати борошно. Спочатку вимішувати ложкою, а потім руками, поки не вийде м’яке еластичне тісто.
- Розкатати тоненько, викласти на змащене або застелене пергаментом деко.
- Змішати сметану, хрін і спеції. Змастити розкатане тісто.
- Сир потерти на крупній тертці, викласти рівномірно на тісто.
- Зверху покласти анчоуси, помідори чері, печериці.
- Поставити у розігріту духовку, запікати до зарум’янення країв тіста.