Грибний суп з пекінською капустою
Легкий супчик без м’яса. Натомість гриби і пекінська капуста додають поживності і багатого смаку.
Ingredients
4 середні картоплини
200 г печериць
200 г пекінської капусти
1 цибулина
1 морквина
50 г вершкового масла
олія для смаження
Directions
- Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії.
- Моркву потерти на крупній тертці, додати до цибулі Тушкувати на малому вогні 10 хв.
- Додати посічені гриби. Спочатку смажити на відкритій пательні хвилин 15, тоді додати масло, накрити кришкою і потримати на мінімальному вогні 10 хвилин.
- Капусту пошаткувати не дуже дрібно, щоб не розварилася.
- Картоплю нарізати тонкою соломкою, кинути в киплячу підсолену воду, проварити 7-10 хв. Додати обсмажені гриби, капусту, пасеровані овочі, варити до готовності картоплі.
Читати про властивості пекінської капусти та 9-ти інших її “родичів”.