Зелені помідори із сюрпризом

Поділитись публікацією:

Чи помічали ви, що зелені мариновані помідори мають геть інший смак, ніж червоні. Тим паче, коли їх нафарширувати часником, а в маринад покласти хрін і пряну зелень. Рецепт саме такого смаколика пропонуємо вашій увазі.

Інгредієнти для для зелених маринованих помідорів

  • помідори

  • морква

  • часник

  • корінь хрону

  • петрушка

  • кріп

  • перець чорний горошком.

  • Для маринаду:
  • 1 л окропу

  • 50–70 г 6% оцту

  • 1–2 ст. ложки солі

  • 2–4 ст. ложки цукру.

Скуштуйте також помідори мариновані з часником на зиму.

Як приготувати зелені помідори із сюрпризом

  • На дно банки покласти корінь хрону, петрушку, кріп, перець чорний горошком.
  • Помідори розрізати навхрест недорізуючи до кінця. У середину помідора покласти часник (шматочок), моркву (кружальце).
  • Приготувати маринад (всі інгредієнти перемішати, закип’ятити), залити банки і стерилізувати 20 хв.
  • Закрутити стерильними кришками.

Радимо також приготувати помідори по-вірменськи.

Якщо вам сподовся рецепт зелених помідорів із сюрпризом, поділіться ним у соцмережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...