23.09.2015

Гарбузовий салат

А ви знали, що слово гарбуз запозичене із тюркської і дослівно перекладається як віслючий огірок, а з латині – круглий огірок? Одного такого огірочка вистачить на кілька десятків салатів. Треба хороший рецепт?

Інгредієнти для гарбузового салату

Рекомендуємо також приготувати гарбузовий хліб з цибулею і горіхами.

Як приготувати гарбузовий салат

  • Гарбуз порізати невеликими скибочками, обваляти кожен шматочок у сухарях, викласти на змащений олією лист сухарями і запекти.
  • Цибулю порізати півкільцями, листя салату ретельно промити і обсушити.
  • На тарілку викласти листки салату, зверху тоненькі півкільця цибулі і все покрити шматочками запеченого гарбуза.
  • Полити салат заправкою і через 10 хвилин подавати до столу.
  • Заправка: з’єднати сіль, олію, лимонний сік і рідкий мед, розмішати до однорідного стану.

Скуштуйте також гарбузовий хліб з цибулею і горіхами.

Якщо вам сподовався рецепт гарбузового салату, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.