23.09.2015

Салат із червоноголової капусти з грибами

Червоноголову капусту лікарі рекомендують їсти для профілактики пухлинних захворювань і лікування виразки шлунку. Тому не зволікайте – налітайте! А цей рецепт допоможе вам приготувати смачну страву.

Інгредієнти для салату із червонокачанної капусти

  • 0,5 кг червоноголової капусти

  • 250 г маринованих або солених грибів

  • 2 квашених огірка

  • 1 цибулина

  • 1 ст. ложка лимонного соку

  • сіль, перець, цукор, майонез.

Радимо скуштувати скуштувати каупусту в маринаді.

Як приготувати салат із червоноканної капусти з грибами

  • Капусту дуже тонко нашаткувати і ретельно перетерти з сіллю, щоб пустила сік.
  • Цибулю, огірки і гриби порізати соломкою, додати до капусти, полити салат лимонним соком, посолити, поперчити, додати цукру до смаку і перемішати. Залишити настоятися на 30 хв.
  • Перед подачею змастити майонезом.

Приготуйте також капусту мариновану.

Сподобався рецепт салату із червоноголової капусти з грибами? Розкажіть про нього у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.