Салат із червоноголової капусти з грибами
Червоноголову капусту лікарі рекомендують їсти для профілактики пухлинних захворювань і лікування виразки шлунку. Тому не зволікайте – налітайте! А цей рецепт допоможе вам приготувати смачну страву.
Інгредієнти для салату із червонокачанної капусти
0,5 кг червоноголової капусти
250 г маринованих або солених грибів
2 квашених огірка
1 цибулина
1 ст. ложка лимонного соку
сіль, перець, цукор, майонез.
Радимо скуштувати скуштувати каупусту в маринаді.
Як приготувати салат із червоноканної капусти з грибами
- Капусту дуже тонко нашаткувати і ретельно перетерти з сіллю, щоб пустила сік.
- Цибулю, огірки і гриби порізати соломкою, додати до капусти, полити салат лимонним соком, посолити, поперчити, додати цукру до смаку і перемішати. Залишити настоятися на 30 хв.
- Перед подачею змастити майонезом.
Приготуйте також капусту мариновану.
Сподобався рецепт салату із червоноголової капусти з грибами? Розкажіть про нього у соцмережах.