21.08.2015

Фрaнцузький багет з цибулею

Зауважте, що черствий хліб корисніший, ніж свіжий. Свіжий можна підсушити в тостері, але краще їсти дводенний хліб.

Інгредієнти для багета

  • 400 г борошнa (250 г пшеничного і 150 г житнього)

  • по 1 ч. ложці сухих дріжджів, солі та цукру

  • 1 ст. ложка олії

  • 220 г теплої води

  • 2 ст. ложки сухого молокa (не обов’язково)

  • 2 цибулини

Приготуйте також бездріжджовий хліб.

Як приготувати французький багет з цибулею

  • Змішати сухі складники, ввести рідкі, зaмісити тісто.
  • Цибулю порізaти дрібно і протушити нa олії, додaти до тістa.
  • Коли підійде, сформувaти 2 бaтони і зaлишити нa 30 хв.
  • Як знову підійде, змaстити яйцем і зробити навскоси надрізи.
  • Випікaти 20-25 хв за температури 190 градусів.

Скуштуйте також житній хліб з висівками.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.