«Рафаелло» по-домашньому
Смачні закордонні ласощі коштують удвічі більше, ніж наші. Чому? Лише тому, що «фірмА»! Уявіть, що ваша кухня – це шоколадна фабрика. Готуйте відомі ласощі вдома за нескладними рецептами!
Інгредієнти для рафаелло
1 б. згущеного молока
200 г масла
200 г кокосової стружки
50 г мигдальних горіхів
1 пакетик ванільного цукру.
Спробуйте іще один рецепт приготування кокосових кульок.
Як приготувати рафаелло
- Розтопити масло, змішати зі згущеним молоком та ваніліном.
- До цієї суміші додати 100 г кокосової стружки, ретельно все перемішати, відправити до холодильника на 2–3 год.
- Мигдальні горіхи потрібно очистити від шкірки, підсмажити на сухій сковороді.
- Половину горіхів залишити для начинки, другу – подрібнити за допомогою тертки для того, щоб потім обваляти у мигдальному порошку готові цукерки.
- Тепер потрібно з кокосової маси сформувати кульку, в середину якої помістити цілий горіх.
- Готові кульки обваляти у стружці, що лишилася, і мигдальному порошку. Зберігати в холодильнику.
Рекомендуємо також приготувати кокосові цукерки з печива.