18.05.2015

«Рафаелло» по-домашньому

Смачні закордонні ласощі коштують удвічі більше, ніж наші. Чому? Лише тому, що «фірмА»! Уявіть, що ваша кухня – це шоколадна фабрика. Готуйте відомі ласощі вдома за нескладними рецептами!

Інгредієнти для рафаелло

  • 1 б. згущеного молока

  • 200 г масла

  • 200 г кокосової стружки

  • 50 г мигдальних горіхів

  • 1 пакетик ванільного цукру.

Спробуйте іще один рецепт приготування кокосових кульок.

Як приготувати рафаелло

  • Розтопити масло, змішати зі згущеним молоком та ваніліном.
  • До цієї суміші додати 100 г кокосової стружки, ретельно все перемішати, відправити до холодильника на 2–3 год.
  • Мигдальні горіхи потрібно очистити від шкірки, підсмажити на сухій сковороді.
  • Половину горіхів залишити для начинки, другу – подрібнити за допомогою тертки для того, щоб потім обваляти у мигдальному порошку готові цукерки.
  • Тепер потрібно з кокосової маси сформувати кульку, в середину якої помістити цілий горіх.
  • Готові кульки обваляти у стружці, що лишилася, і мигдальному порошку. Зберігати в холодильнику.

Рекомендуємо також приготувати кокосові цукерки з печива.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.