29.07.2015

Деруни з овочами

Сьогодні готуємо не просто смачні деруни, а ще й корисні та красиві. А все завдяки різним овочам, які додамо до страви.

Інгредієнти для дерунів

  • півкілограма картоплі

  • 1 цибулина

  • 1 невеликий кабачок

  • 1 морквина

  • 1 штука болгарського перцю

  • 2 яйця

  • 2 столові ложки борошна

  • сіль

  • чорний мелений перець

  • соняшникова олія для смаження.

Можна також приготувати деруни з курятиною.

Як приготувати деруни з овочами

  • Картоплю почистити і натерти на дрібну тертку. Цибулину і кабачок теж стерти на дрібну тертку.
  • Моркву і болгарський перець дрібно порізати.
  • Усі овочі змішати, додати яйця, борошно, посолити й поперчити і ретельно вимішати.
  • Ложкою класти на розігріту з олією сковороду і смажити до золотистого кольору з обох боків.
  • Подавати зі сметаною.

Радимо ще рецепт дерунів з печерицями.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.