Деруни з овочами
Сьогодні готуємо не просто смачні деруни, а ще й корисні та красиві. А все завдяки різним овочам, які додамо до страви.
Інгредієнти для дерунів
півкілограма картоплі
1 цибулина
1 невеликий кабачок
1 морквина
1 штука болгарського перцю
2 яйця
2 столові ложки борошна
сіль
чорний мелений перець
соняшникова олія для смаження.
Можна також приготувати деруни з курятиною.
Як приготувати деруни з овочами
- Картоплю почистити і натерти на дрібну тертку. Цибулину і кабачок теж стерти на дрібну тертку.
- Моркву і болгарський перець дрібно порізати.
- Усі овочі змішати, додати яйця, борошно, посолити й поперчити і ретельно вимішати.
- Ложкою класти на розігріту з олією сковороду і смажити до золотистого кольору з обох боків.
- Подавати зі сметаною.
Радимо ще рецепт дерунів з печерицями.