09.05.2015

Чалоп з редискою та огірками

Чалоп – холодний узбецький суп. Традиційно його готують на суміші катику (кислого молока) та холодної води. Суп дещо нагадує окрошку, тому смакуватиме теплого весняного або літньо дня.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати літній огірковий суп.

Приготування

  • Овочі і зелень порізати, змішати з водою і кисляком.
  • Додати спеції, поставити у холодильник мінімум на годину.
  • Подавати у піалах.

Рекомендуємо також рецепт грибного супу з капустою.

Сподобався рецепт холодного узбецького супу чалоп? Раді будемо дізнатися вашу думку в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.