Що б там не казали поборники здорової їжі, а без бутербродів – ніяк. Обов’язково приготуйте їх за цим простим та доступним рецептом, і одного шматочка вам буде точно замало, надто вже вони смачні й ароматні. До речі, смакують вони і гарячими, і холодними.
Інгредієнти для страви
3 середніх морквини
200 г ковбасного сиру
4 зубки часнику
батон
Спробуйте також приготувати бутерброди з шинкою і ананасами
Як приготувати бутерброди з морквою і ковбасним сиром
Моркву помити, почистити, натерти на тертку-«корейку».
На грубу тертку натерти ковбасний сир.
Часник потовкти.
Все змішати, додати трішки майонезу.
Батон порізати, викласти начинку і поставити на кілька хвилин в розігріту духовку.
Рекомендуємо також рецепт гарячих бутербродів з овочами в клярі