Готуємо паприкаш з яловичини

Поділитись публікацією:

Сьогодні приготуємо традиційну угорську страву – паприкаш з яловичини. Якщо ви любитель пікантних смаків або різноманітних соусів на основі паприки, помідорів та болгарського перцю, ця страва саме те, що вам потрібно. Що може бути смачніше соковитого м’яса, яке тушкується в сметані з паприкою і цибулею.  

Як приготувати смачну страву вдома?

Я розповім вам, як приготувати справжній паприкаш з яловичини у себе вдома. Одягайте фартух і вперед до приготування смачного обіду або вечері, який точно оцінять ваші близькі. За цим простим рецептом м’ясо виходить смачним та дуже ніжним. 

Інредієнти:

  • м’ясо (яловичина) 500 г

  • помідори 2 шт

  • болгарський перець 2 шт

  • ріпчаста цибуля 1 шт

  • часник 2 зубчики

  • солодка паприка 1 ст. л

  • борошно 1 ст. л

  • сметана 2 ст. л

  • томатний сік 200 мл

  • олія соняшникова рафінована

  • сіль, паприка

Покроковий спосіб приготування:

  • Наріжте кубиками ріпчасту цибулю та невеликими шматками яловичину. Подрібніть ножем часник. З помідорів зніміть шкірку. 
  • Посмажте в соняшниковій олії цибулю до прозорого стану 3-4 хв. 
  • До яловичини додайте нарізані кубиками болгарський перець і помідори. Спеції на свій смак.
  • Потім додайте паприку, томатний сік і тушкуйте близько 10 хв.
  • Змішайте сметану з борошном та додайте до страви. Знову тушкуйте близько 10 хв. 
  • Наприкінці додайте подрібнену петрушку. 

Готова смачна страва до якої можна використовувати будь-який гарнір, наприклад, картопляне пюре або рис. Смакуйте із задоволенням смачним та апетитним обідом.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Сосиски для HoReCa: як вибрати продукт, який не втрачає якість після приготування

Сегмент HoReCa вимагає особливої уваги до якості продуктів, адже від цього залежить не лише смак страв, а й...

Вікторія Кузнецова: “Шкода ваших дітей, якщо вони їдять таку піцу” – скандал на “МастерШеф”

Сьогодні про те, що трапилося під час останнього випуску кулінарного шоу “МастерШеф”, не говорить хіба що лінивий! Ще...

Як часто пити чай з шипшини для покращення потенції: поради для чоловіків

От, знаєте, багато чоловіків шукають прості, натуральні способи підтримати свою чоловічу силу. А чай з шипшини – це...

Пісний бісквіт: простий рецепт без яєць

Пісний бісквіт – це мій порятунок, коли хочеться чогось солоденького, але без яєць, молока чи масла. У 2025...