Готуємо паприкаш з яловичини

Сьогодні приготуємо традиційну угорську страву – паприкаш з яловичини. Якщо ви любитель пікантних смаків або різноманітних соусів на основі паприки, помідорів та болгарського перцю, ця страва саме те, що вам потрібно. Що може бути смачніше соковитого м’яса, яке тушкується в сметані з паприкою і цибулею.  

Як приготувати смачну страву вдома?

Я розповім вам, як приготувати справжній паприкаш з яловичини у себе вдома. Одягайте фартух і вперед до приготування смачного обіду або вечері, який точно оцінять ваші близькі. За цим простим рецептом м’ясо виходить смачним та дуже ніжним. 

Інредієнти:

  • м’ясо (яловичина) 500 г

  • помідори 2 шт

  • болгарський перець 2 шт

  • ріпчаста цибуля 1 шт

  • часник 2 зубчики

  • солодка паприка 1 ст. л

  • борошно 1 ст. л

  • сметана 2 ст. л

  • томатний сік 200 мл

  • олія соняшникова рафінована

  • сіль, паприка

Покроковий спосіб приготування:

  • Наріжте кубиками ріпчасту цибулю та невеликими шматками яловичину. Подрібніть ножем часник. З помідорів зніміть шкірку. 
  • Посмажте в соняшниковій олії цибулю до прозорого стану 3-4 хв. 
  • До яловичини додайте нарізані кубиками болгарський перець і помідори. Спеції на свій смак.
  • Потім додайте паприку, томатний сік і тушкуйте близько 10 хв.
  • Змішайте сметану з борошном та додайте до страви. Знову тушкуйте близько 10 хв. 
  • Наприкінці додайте подрібнену петрушку. 

Готова смачна страва до якої можна використовувати будь-який гарнір, наприклад, картопляне пюре або рис. Смакуйте із задоволенням смачним та апетитним обідом.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора