Готуємо паприкаш з яловичини
Сьогодні приготуємо традиційну угорську страву – паприкаш з яловичини. Якщо ви любитель пікантних смаків або різноманітних соусів на основі паприки, помідорів та болгарського перцю, ця страва саме те, що вам потрібно. Що може бути смачніше соковитого м’яса, яке тушкується в сметані з паприкою і цибулею.
Як приготувати смачну страву вдома?
Я розповім вам, як приготувати справжній паприкаш з яловичини у себе вдома. Одягайте фартух і вперед до приготування смачного обіду або вечері, який точно оцінять ваші близькі. За цим простим рецептом м’ясо виходить смачним та дуже ніжним.
Інредієнти:
м’ясо (яловичина) 500 г
помідори 2 шт
болгарський перець 2 шт
ріпчаста цибуля 1 шт
часник 2 зубчики
солодка паприка 1 ст. л
борошно 1 ст. л
сметана 2 ст. л
томатний сік 200 мл
олія соняшникова рафінована
сіль, паприка
Покроковий спосіб приготування:
- Наріжте кубиками ріпчасту цибулю та невеликими шматками яловичину. Подрібніть ножем часник. З помідорів зніміть шкірку.
- Посмажте в соняшниковій олії цибулю до прозорого стану 3-4 хв.
- До яловичини додайте нарізані кубиками болгарський перець і помідори. Спеції на свій смак.
- Потім додайте паприку, томатний сік і тушкуйте близько 10 хв.
- Змішайте сметану з борошном та додайте до страви. Знову тушкуйте близько 10 хв.
- Наприкінці додайте подрібнену петрушку.
Готова смачна страва до якої можна використовувати будь-який гарнір, наприклад, картопляне пюре або рис. Смакуйте із задоволенням смачним та апетитним обідом.