Біляші з м’ясом
Виявляється, біляші можна не лише купувати у їдальні чи кафе, їх можна готувати вдома власноруч. І до речі, так вони виходять навіть смачніші.
Інгредієнти для страви
Можна також приготувати коржики з сиром.
Як приготувати біляші
- Щоб приготувати тісто, дріжджі потрібно розвести з цукром і долити трохи теплого молока.
- У борошно влити решту молока, додати яйце, дріжджі з цукром, посолити і замісити густе тісто. Місити, поки перестане липнути до рук.
- Після цього поставити його у тепле місце, щоб підійшло.
- Тим часом приготувати начинку. У фарш потрібно потерти цибулю, посолити,поперчити, додати інші спеції за смаком і ретельно вимішати.
- Коли тісто вистоїться, можна виробляти біляші.
- Беремо шматок тіста, обкачуємо його в борошні, розплескуємо у тонкий коржик і кладемо повну ложку начинки. Краї коржика зводимо докупи і заліплюємо.
- Смажити біляші на добре розігрітій сковородію Олії потрібно наливати десь товщиною на сантиметр. Обсмажувати біляші з обох боків на невеликому вогні.
Рекомендуємо ще рецепт картоплі з м’ясом.