04.06.2015

Біляші з м’ясом

Виявляється, біляші можна не лише купувати у їдальні чи кафе, їх можна готувати вдома власноруч. І до речі, так вони виходять навіть смачніші.

Інгредієнти для страви

  • 500 грамів м’ясного фаршу

  • 2 цибулини

  • 500 мілілітрів молока

  • 25 грамів пресованих дріжджів

  • борошно

  • 1 яйце

  • 2 чайні ложки цукру

  • сіль, спеції

  • соняшникова олія

Можна також приготувати коржики з сиром.

Як приготувати біляші

  • Щоб приготувати тісто, дріжджі потрібно розвести з цукром і долити трохи теплого молока.
  • У борошно влити решту молока, додати яйце, дріжджі з цукром, посолити і замісити густе тісто. Місити, поки перестане липнути до рук.
  • Після цього поставити його у тепле місце, щоб підійшло.
  • Тим часом приготувати начинку. У фарш потрібно потерти цибулю, посолити,поперчити, додати інші спеції за смаком і ретельно вимішати.
  • Коли тісто вистоїться, можна виробляти біляші.
  • Беремо шматок тіста, обкачуємо його в борошні, розплескуємо у тонкий коржик і кладемо повну ложку начинки. Краї коржика зводимо докупи і заліплюємо.
  • Смажити біляші на добре розігрітій сковородію Олії потрібно наливати десь товщиною на сантиметр. Обсмажувати біляші з обох боків на невеликому вогні.

Рекомендуємо ще рецепт картоплі з м’ясом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.