03.06.2015

Картопля, запечена з м’ясом та грибами

Картопля з грибами. Що може бути смачніше на вечерю? А якщо ще ця картопля буде фарширована грибами? І не лише грибами? Тоді ваша просто вечеря стане святковою вечерею.

Інгредієнти для картоплі

  • 10 великих картоплин

  • 1 цибулина

  • 1 морквина

  • 2  помідори

  • 300 грамів свіжих печериць

  • 200 грамів м’ясного фаршу

  • сметана

  • соняшникова олія

  • сіль, спеції

  • зелень.

Радимо також приготувати картоплю, запечену з салом.

Як приготувати картоплю з начинкою

  • Картоплю добре помити нечищеною розрізати на половинки.
  • З кожної вийняти серцевину, щоб утворитися своєрідні «човники». Серцевину картоплі перекрутити через м’ясорубку.
  • Дрібно порізану цибулину підсмажити на олії, до неї додати натерту грубо моркву, подрібнені помідори.
  • Почищені й дрібно порізані шампіньйони окремо теж підсмажити.
  • Овочеву суміш, перекручену картопляну серцевину, шампіньйони та фарш з’єднати, додати кілька ложок сметани, сіль, спеції.
  • Цією масою начинити картопляні «човники» і поставити у духовку. Запікати близько години при температурі 180 градусів.
  • Готову картоплю прикрасити зеленню.

Спробуйте ще рецепт картоплі нашвидкуруч.

Якщо вам сподобався рецепт картоплі з м’ясом та грибами, прокоментуйте його на сайті та поширте серед друзів у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.