Картопля, запечена з м’ясом та грибами

Поділитись публікацією:

Картопля з грибами. Що може бути смачніше на вечерю? А якщо ще ця картопля буде фарширована грибами? І не лише грибами? Тоді ваша просто вечеря стане святковою вечерею.

Інгредієнти для картоплі

Радимо також приготувати картоплю, запечену з салом.

Як приготувати картоплю з начинкою

  • Картоплю добре помити нечищеною розрізати на половинки.
  • З кожної вийняти серцевину, щоб утворитися своєрідні «човники». Серцевину картоплі перекрутити через м’ясорубку.
  • Дрібно порізану цибулину підсмажити на олії, до неї додати натерту грубо моркву, подрібнені помідори.
  • Почищені й дрібно порізані шампіньйони окремо теж підсмажити.
  • Овочеву суміш, перекручену картопляну серцевину, шампіньйони та фарш з’єднати, додати кілька ложок сметани, сіль, спеції.
  • Цією масою начинити картопляні «човники» і поставити у духовку. Запікати близько години при температурі 180 градусів.
  • Готову картоплю прикрасити зеленню.

Спробуйте ще рецепт картоплі нашвидкуруч.

Якщо вам сподобався рецепт картоплі з м’ясом та грибами, прокоментуйте його на сайті та поширте серед друзів у соцмережах.

Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...