Маківник у шоколаді
А ви знаєте, як за 20 хвилин будень перетворити на свято? Приготувати щось смачненьке, наприклад, маківник. Готуючи пиріг за цим рецептом, ви витратите мінімум часу і зусиль. А результат буде розкішним.
Інгредієнти для маківника
Радимо також приготувати завиванець із маком у хлібопічці.
Як приготувати маківник у шоколаді
- Маграрин розтерти з пудрою, додати жовтки, розтерти ще трохи та всипати борошно з розпушувачем.
- Замісити тісто, насамкінець додавши збиті білки. Викласти тісто на деко, посипати сухарями, зверху викласти макову начинку.
- Мак запарити та перемолоти, додати збиті у міцну піну жовтки, потім манку, перемішати. Через 10 хв додати розтоплене масло, розпушувач, ретельно вимішати, а насамкінець акуратно ввести піну з білків.
- Випікати маківник за температури 180-200 градусів. Охолоджений полити шоколадом (розтопити все, щоб розчинився цукор, додати масло).
Скуштуйте також яблучну шарлотку з маком.
Якщо вам сподобався рецепт маківника у шоколаді, напишіть про це у коментарях.