Баклажани з куркою під сиром

Скористайтеся нашим рецептом і приготуйте смачну баклажанову страву, поки ці овочі ще можна купити. До того ж усе просто, швидко і перевірено. Інгредієнти доступні, та ще й їх зовсім небагато. І не треба чекати вихідних чи свята, беріться за справу вже.
Інгредієнти для баклажанів з куркою
3-4 довгі баклажани
0,5 кілограма курячої грудини
3 цибулини
150 грамів твердого сиру
3-4 столові ложки олії
сіль.
Спробуйте також приготувати мариновані баклажани зі смаком грибів.
Як приготувати баклажани з куркою та сиром
- Баклажани розрізати на половинки уздовж, посолити. Через півгодини сік злити. Шматочки баклажанів посипати спеціями, розкласти на деко, змащене олією, і поставити в духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 15-20 хвилин.
- Цибулю порізати дрібно і обсмажити в олії. Посолити до смаку.
- Курячу грудину порізати невеликими шматочками, посолити й теж обсмажити в олії, окремо від цибулі.
- На гарячі запечені баклажани викласти спочатку м’ясо, зверху – цибулю. На цибулю потерти твердий сир. Або ж сир порізати тонкими пластинами і розкласти.
- Деко з баклажанами поставити у духовку ще на 15 хвилин.
Можна ще використати рецепт фаршированих баклажанів.
Якщо вам до вподоби рецепт запечених з куркою баклажанів, поширте його серед своїх друзів у соціальних мережах.