25.09.2015

Баклажани з куркою під сиром

Скористайтеся нашим рецептом і приготуйте смачну баклажанову страву, поки ці овочі ще можна купити. До того ж усе просто, швидко і перевірено. Інгредієнти доступні, та ще й їх зовсім небагато. І не треба чекати вихідних чи свята, беріться за справу вже.

Інгредієнти для баклажанів з куркою

Спробуйте також приготувати мариновані баклажани зі смаком грибів.

Як приготувати баклажани з куркою та сиром

  • Баклажани розрізати на половинки уздовж, посолити. Через півгодини сік злити. Шматочки баклажанів посипати спеціями, розкласти на деко, змащене олією, і поставити в духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 15-20 хвилин.
  • Цибулю порізати дрібно і обсмажити в олії. Посолити до смаку.
  • Курячу грудину порізати невеликими шматочками, посолити й теж обсмажити в олії, окремо від цибулі.
  • На гарячі запечені баклажани викласти спочатку м’ясо, зверху – цибулю. На цибулю потерти твердий сир. Або ж сир порізати тонкими пластинами і розкласти.
  • Деко з баклажанами поставити у духовку ще на 15 хвилин.

Можна ще використати рецепт фаршированих баклажанів.

Якщо вам до вподоби рецепт запечених з куркою баклажанів, поширте його серед своїх друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.