25.09.2015

Бананові оладки

До уваги тих, хто бореться із зайвими кілограмами: у тісті для бананових оладок немає ні грама пшеничного борошна та цукру. Тож, їх можна з’їсти трохи більше, ніж звичайних оладок. Тому збережіть собі цей рецепт, і насичені банановим ароматом оладки стануть частим десертом на вашому столі.

Інгредієнти для оладок з бананів

Радимо також приготувати шоколадні оладки.

Як приготувати бананові оладки

  • Вівсяні пластівці за допомогою кавомолки перемолоти на борошно.
  • Банани почистити і добре розім’яти виделкою.
  • Збити яйце, додати до нього банани борошно й молоко. Масу ретельно вимішати – вона має бути, як густа сметана.
  • На гарячу сковороду з олією викладати ложкою оладки і смажити з обох боків.

Можна ще спробувати рецепт вівсяних оладок з яблуками.

Пропонуємо вам розповісти свою думку про рецепт бананових оладок у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.