Вафельний десерт «Вишеньки»
Ці солоденькі й червоненькі «Вишеньки» родом з нашого далекого дитинства, тому й не дивно, що сьогодні рецепт трохи призабутий. Тому спробуємо дати йому нове життя. Та воно й не буде зайвим: чому б не прикрасити наш стіл цим яскравим десертом?
Інгредієнти для десерту «Вишеньки»
250 грамів вафель (на зразок «Артек»)
50 мілілітрів молока
20 грамів вершкового масла
1 столова ложка лимонного соку
50 мілілітрів соку столового буряка
2 столові ложки цукру
соснова хвоя (для оформлення)
Радимо також приготувати десерт «Рафаелло».
Як приготувати десерт із вафель
- Вафлі перекрутити на м’ясорубку, додати гаряче молоко (поступово) і м’яке масло. Розмішати. Має вийти своєрідне тісто, з якого сформувати кульки завбільшки з вишню.
- В одній тарілці змішати сік лимона та буряки, в іншу насипати цукру.
- Вишеньки обмочувати в сокові, а звідти перекладати у цукор і обкачувати.
- Готовий десерт викласти на тарілку. Голки сосни повтикати у «вишні».
- Поставити у холодильник на годину.
Можна також спробувати рецепт десерту «Пухнасті кульки».
Прокоментуйте, будь ласка, рецепт десерту «Вишеньки» – хотіли б знати вашу думку.