Салат з червоної капусти та авокадо

Сайт Їсти.com.ua  для різноманіття смаків та кольорів  вашого весняного столу  презентує ще один незвичний салат. Головними інгредієнтами для нього послужать – червона капуста та авокадо. Салат не містить м’яса тому підійде любителям здорової  їжі, вегетаріанцям та тим хто дотримується Великого посту.  Для приготування цього легкого та поживного салату нам потрібні наступні інгредієнти:

червона капуста 200 гр.

авокадо 2 шт.

корінь селери 200 гр.

огірки 200 гр.

свіжа зелень

оливкова олія 50 мл.

сік 1 лимона/апельсина

сіль

Спосіб приготування:

Корінь селеру нашаткувати тонкою соломкою та обсмажити на оливковій олії. Огірки  та червону капусту  подрібнити ножем.

Плоди авокадо розрізати вздовж на половинки, вийняти з них серединку і нарізати соломкою або кубиками.

Підготовлені компоненти змішати, посолити за смаком. Також  у наші серединки авокадо можна викласти готовий салат та прикрасити  свіжою зеленню, що створить додатковий естетичний вигляд для  салату.

Для заправки салату нам може послужити соус на основі соку лимона чи апельсина з додаванням оливкової олії та солі і дрібно нарізаної зелені.

Ось незвичний але  яскравий та корисний на вітаміни салат готовий. Приємного апетиту. Нотуйте, готуйте та  підписуйтесь  на нашу сторінку https://www.facebook.com/jisty.com.ua/ щоб бути в курсі кулінарних новинок.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора