Кишеньковий обід

Щоб приготувати такий обід, вистачить п’яти хвилин. Зате на роботі, у дорозі чи на пікніку ви завжди будуте ситими!


Інгредієнти для кишенькового обіду

4 бутербродні булочки

4 яйця

50 г твердого сиру

2 сосиски

сіль, перець.

Другий варіант начинки – а-ля жульєн:

обсмажені гриби з куркою в сметані і з сиром.

Спробуйте приготувати ароматне бутербродне м’ясо

Як приготувати кишеньковий обід

У булочок зрізати кришечку, вийняти м’якуш, залишаючи стінки близько 1 см.

Сосиски або будь-які ковбасні вироби порізати і обсмажити (не обов’язково). Сир дрібно натерти.

У кожну булочку викласти спочатку сир, потім обсмажені сосиски. Зверху обережно вилити сире яйце. Посолити і поперчити.

Прикрити кожну булочку, своєю кришечкою, кожну загорнути у фольгу.  Запікати у духовці 30 хв. Краще через 15–20 хв дістати одну булочку і заглянути під кришечку. Булочки готові коли білок згорнувся.

Дістати з духовки і залишити холонути у фользі. Спочатку вони будуть дуже твердими, після вистигання стануть м’якими.

Скуштуйте також закриту піцу Кальцоне

 

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone