31.08.2015

Яйця, фаршировані сиром та горіхами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як перетворити звичайні яйця у святкову страву. До того ж вона готується дуже швидко. Не дивно, що фаршировані яйця є однією з найпопулярніших закусок.

Інгредієнти для страви

  • 6 яєць

  • 50 грамів плавленого сиру

  • 5 волоських горіхів

  • 2 столові ложки майонезу

  • 2 зубки часнику

Спробуйте також рецепт фаршированих яєць з червоною ікрою.

Як приготувати фаршировані яйця

  • Яйця зварити круто. Коли охолонуть – почистити, розрізати кожне уздовж наполовину.
  • Жовтки вийняти, розім’яти виделкою. Додати до них дрібно тертий сир, подрібнені часник і горіхи.
  • Масу заправити майонезом, ретельно вимішати і наповнити нею половинки білків.
  • Прикрасити можна зеленню або цілими половинками чи четвертинками горіхів, які покласти на кожну половинку яйця.

Радимо ще приготувати пиріг з яйцями і зеленою цибулею.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.