13.09.2016

Яблука в тісті

Швидкий і смачний десерт. Замість яблук можна брати ананаси, груші, навіть банани. Страва сподобається, як дорослим, так і дітям. Яблучка в тісті виходять соковитими, ніжними, запашними. Порадуйте своїх близьких, приготуйте їм  цей смаколик.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати оладки з морквою та яблуками 

Приготування

  • Білки відділити від жовтків.
  • Жовтки перетерти з цукром.
  • Додати сметану, молоко, борошно, добре змішати.
  • Білки збити в піну.
  • Додати в тісто, обережно перемішати.
  • Яблука почистити, видалити серцевину, порізати кружальцями товщиною 7 міліметрів.
  • Вмочати в тісто і смажити на олії з обох боків до золотистої скоринки.
  • Готові яблука посипати цукровою пудрою.

Рекомендуємо також рецепт гречаних млинців на пиві з яблуками та родзинками 

Якщо вам сподобався рецепт яблук в тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.