Автор Максим Нікітін11 Серпня о 00:00117Коментарів немає
Чудовий варіант яблучної випічки – рецепт м’якого ароматного печива зі шматочками яблук. Готується настільки просто, що не завдасть клопоту навіть кухарям без досвіду. А смакуватимуть усі без виключення – і малі, й дорослі ласуни. З чаєм, кавою чи молоком – просто ідеальний варіант!
Яйця розтерти з цукром, сіллю і ваніліном, додати розтоплене й охолоджене масло і перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимішати ложкою тісто.
Яблука почистити (шкірку не обрізати), порізати дрібними кубиками і додати в тісто.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Викладати чайною ложкою ложкою невеликі гірки на деко, застелене папером для випічки, поставити у розігріту духовку на 15 хв. Випікати до золотистого кольору.