Яблучне печиво з корицею
Чудовий варіант яблучної випічки – рецепт м’якого ароматного печива зі шматочками яблук. Готується настільки просто, що не завдасть клопоту навіть кухарям без досвіду. А смакуватимуть усі без виключення – і малі, й дорослі ласуни. З чаєм, кавою чи молоком – просто ідеальний варіант!
Ingredients
Спробуйте ще приготувати яблучні кексики.
Directions
- Яйця розтерти з цукром, сіллю і ваніліном, додати розтоплене й охолоджене масло і перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимішати ложкою тісто.
- Яблука почистити (шкірку не обрізати), порізати дрібними кубиками і додати в тісто.
- Розігріти духовку до 200 градусів.
- Викладати чайною ложкою ложкою невеликі гірки на деко, застелене папером для випічки, поставити у розігріту духовку на 15 хв. Випікати до золотистого кольору.
- Цукрову пудру змішати з корицею.
- Готове печиво посипати ароматною цукровою пудрою.
Рекомендуємо також рецепт простого яблучного пирога з корицею.
Якщо вам сподобався рецепт яблучного печива з корицею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.