11.08.2016

Яблучне печиво з корицею

Чудовий варіант яблучної випічки – рецепт м’якого ароматного печива зі шматочками яблук. Готується настільки просто, що не завдасть клопоту навіть кухарям без досвіду. А смакуватимуть усі без виключення – і малі, й дорослі ласуни. З чаєм, кавою чи молоком – просто ідеальний варіант! 

Інгредієнти

Спробуйте ще приготувати яблучні кексики.

Приготування

  • Яйця розтерти з цукром, сіллю і ваніліном, додати розтоплене й охолоджене масло і перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимішати ложкою тісто.
  • Яблука почистити (шкірку не обрізати), порізати дрібними кубиками і додати в тісто.
  • Розігріти духовку до 200 градусів.
  • Викладати чайною ложкою ложкою невеликі гірки на деко, застелене папером для випічки, поставити у розігріту духовку на 15 хв. Випікати до золотистого кольору.
  • Цукрову пудру змішати з корицею.
  • Готове печиво посипати ароматною цукровою пудрою.

Рекомендуємо також рецепт простого яблучного пирога з корицею.

Якщо вам сподобався рецепт яблучного печива з корицею, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.