Вишневий пиріг у хлібопічці
Часом так хочеться чогось солоденького до чаю чи кави, а часу та продуктів – обмаль. У такі моменти на допомогу приходять прості продукти, які традиційно є в кожній коморі чи морозильній камері та сучасні кухонні гаджети. Рецепт пиріжка з вишнями – саме для такого випадку. Варто лише підготувати усі необхідні інгредієнти і покласти їх у відерце хлібопічки. А далі звуковий сигнал та чудовий аромат свіжоспеченої випічки покличе вас до чаювання.
Інгредієнти для вишневого пирога
3 ст. ложки молока
2 яйця
50 г вершкового масла
230 г пшеничного борошна
50 г манної крупи
100 г цукру
100 г свіжих або заморожених вишень без кісточок
1 ч. ложка розпушувача для тіста
1 ч. ложка ванільного цукру
цукрова пудра для посипання.
Рекомендуємо також рецепт кексиків на кефірі з вишнями.
Як приготувати пиріг із вишнями у хлібопічці
- З вишень видалити кісточки. Заморожені ягоди розморозити, відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина.
- Масло кімнатної температури, цукор, ванільний цукор та яйця збити у блендері.
- Вилити цю суміш у відерце хлібопічки, додати підігріте до 38 градусів молоко.
- Додати борошно, змішане з розпушувачем, манну крупу, обрати режим “солодка випічка”, вибрати рівень підсмажування скоринки та натиснути “старт”.
- Після звукового сигналу додати у тісто вишні.
- Готовий пиріг дістати, викласти на решітку, охолодити і посипати цукровою пудрою.
Спробуйте ще приготувати домашні рогалики з вишнями.
Якщо вам сподобався рецепт вишневого пирога у хлібопічці, якщо ви готуєте подібний, але з іншою начинкою або з іншим складом інгредієнтів, напишіть про це у коментарях.