02.09.2015

Капрезе із моцарелою

Ця вишукана італійська кухня!.. Її годі уявити без сиру моцарела. Хто бодай раз куштував національну італійську страву капрезе зі шматочків моцарели, помідорів і свіжих листочків базиліку, на все життя полюбить Італію!

Інгредієнти для капрезе

  • 2 помідори

  • 10 листочків базиліку

  • 200 г моцарели

  • 2–3 ст. ложки олії

  • сіль.

Приготуйте також моцарелу за півгодини в домашніх умовах.

Як приготувати капрезеіз моцарелою

  • Порізати сир і помідори однаковими кружечками.
  • Викласти на тарілку помідори, зверху по шматочку сиру (полити олією) і по листочку базиліку, посолити.

Скуштуйте також сирні кошики із сюрпризом.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.