Торт «Роз-Марі»
Торт «Жіночі примхи» куштували? А це ще смачніше! Приготуйте, торт того вартий!
Інгредієнти для торт
- На один корж:
0,5 скл. сметани
0,5 скл. цукру
0,5 скл. борошна
0,5 ч. ложки соди (або 0,5 п. порошку до печива)
1 яйце
2–3 ст. ложки какао
по 0,5 скл. порізаних горіхів, родзинок та маку.
- Для крему:
2 жовтки
2 ст. ложки цукру
по 1 ст. ложці крохмалю та борошна
1 скл. молока
200 г масла
200 цукрової пудри.
Як приготувати торт «Роз-Марі»
- Для коржів розмішати яйце з цукром, дати сметану, соду, погашену оцтом, борошно.
- До одного коржа додати мак, перемелений і запарений окропом. До другого – горіхи. До третього – родзинки. До четвертого – какао. Випекти. Просочити.
- Для крему: у посудині змішати всі сухі складники, поступово влити холодне молоко, весь час помішувати, щоб не було грудочок.
- Поставити на водяну баню і мішати, поки не загусне.
- Охолодити. Розтерти масло з цукром. Поступово ввести охолоджену масу. Перемастити коржі. Прикрасити горіхами.