Топ 10 бутербродів, які прикрасять будь-який стіл

Зазвичай на столі у господинь багато різноманітних страв. Це закуски з м’ясом та грибами, паштети, ніжний печінковий торт, закуски з овочів, сиру та багато інших смаколиків. Проте не кожна жінка знає, як перетворити стіл на маленький витвір мистецтва лише за допомогою бутербродів. Чесно кажучи, бутерброди — це знахідка на кожному застіллі. 

Рецепти смачних та цікавих бутербродів

Пропонуємо вам 10 варіантів, якими можна здивувати своїх гостей. Крім того, рекомендуємо кожній господні переглянути рецепти на ЯБпоїла. Такі бутерброди не залишать вас голодними та прикрасять стіл своєю різноманітністю. 

  • Королівський бутер з червоною рибою та вершковим сиром

Шматочок чорного або житнього хліба, зверху намазка з вершкового сиру, а поверх — слайс червоної рибки. Для шарму можна додати гілочку кропу. 

Смачні бутерброди
  • Класика з ковбаскою і солоним огірочком

Ніяких мудрих інгредієнтів — просто добрий шматок багета, вершкове масло, пару шматків ковбаси (краще пікантної) і зверху солений огірочок. Наче просто, а як смачно.

  • Італійський з прошуто і руколою

Білий хліб, трохи оливкової олії, прошуто і жменька руколи. Щоб було з ноткою Італії, додайте слайс пармезану. Подається не на кожен день, але як свято, то свято!

  • Пікантний з авокадо і яйцем

Невелика скибка житнього хліба, розтерте авокадо (трошки лимонного соку для смаку), а зверху — половинка вареного яйця і щіпка перцю. 

  • Селянський бутер з салом і часником

Якщо ви по душі до традицій, цей варіант — то знахідка. Скибка чорного хліба, тонкий шматок сала, дрібка часнику зверху, і все. Як кажуть, просто, але до сліз смачно.

  • Канапка з паштетом і малосоленим огірочком

Намазуєте паштет на білий хліб, а зверху кладете скибочку малосоленого огірка. 

  • Сирний вибух із бринзою та помідором

Тут треба свіжий хліб, бринза, шматочки помідора і базилік. Розтираєте бринзу з дрібкою олії — і маєте суперпасту для канапок. Просто й зі смаком.

  • Грибний бутер з вершковою пастою

Смажені шампіньйони (або інші гриби) змішайте з вершковим сиром і розмажте на тостовий хліб. Додайте зелень для свіжості. Така канапка додасть осіннього аромату святковому столу.

  • Французький з сиром камамбер і медом

Тонка скибочка багета, шматок камамберу, крапелька меду і трошки горіхів. Бутер для справжніх гурманів. Здивуєте своїх гостей.

  • Експрес-канапка з яйцем пашот і шпинатом

Підсмажений шматок хліба, змастіть його трішки вершковим маслом, потім кладете шпинат, а зверху — яйце пашот. Розрізайте, щоб жовток розтікався — ефектний вигляд і ще кращий смак!

От і все! Тут є і класика, і щось для гурманів. Беріть на озброєння рецепти та смакуйте.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора